Komende week is er veel variatie in het Chassé

Foto: Breda Nieuws

Deze week gaat Het leven is vurrukkulluk in première. Een feelgood film over liefde en verlangen, gebaseerd op het gelijknamige boek van Remco Campert. Op vrijdag 26 en zondag 28 januari kunt in Chassé Cinema tijdens IFFR Live genieten van twee bijzondere film: La Holandesa en Nico, 1988.

Op zaterdag 27 januari duikt Chassé Cinema de nacht in met een intrigerende selectie aan bijzondere films en voorpremières. Met deze maand: de romantische thriller Thelma, een (wederom) waanzinnige vertolking van Willem Dafoe in The Florida Project en het aangrijpende jonge drama Heartstone.

Zondag 28 januari en dinsdag 30 januari staat bij Exhibition on screen één van de grootste artiesten van alle tijden centraal: Johannes Vermeer. Ook vindt zondag de ontbijtfilm plaats: een exclusieve voorpremière van The Post. De eerste film waar Steven Spielberg, Meryl Streep en Tom Hanks met z’n drieën aan werkte.

Tijdens de maandagavondklassiekers wordt The man without a past vertoond van Aki Kaurismäki. Een man belandt na een gewelddadige overval in het ziekenhuis. Hij is niet alleen van zijn geld, maar ook van zijn geheugen beroofd. Tijdens de woensdagdocu wordt het poëtische Langs de Kapellekensbaan vertoond. Filmmaker André Schreuders probeert de wereld van de roman in de werkelijkheid terug te vinden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden