Carnaval weer terug in Buurthuis Gageldonk

Foto: Désirée Martis

Dit jaar opent Buurthuis Gageldonk zijn deuren weer voor het carnaval in de Haagse Beemden. Vier dagen lang zal het leut en hossen geblazen zijn voor jong en oud, groot en klein.

Programma

We trappen af op vrijdag 9 februari met een Kindercarnavalsdisco! DJ Rave zal er voor zorgen dat de kinderen de hele avond lekker kunnen dansen en hossen. Kindjes tot 7 jaar kunnen onder begeleiding van een volwassene komen feesten van 18:30 tot 19:30 uur. De kids van 7 tot 12 jaar kunnen dansen en hossen van 20:00 tot 21:15 uur. Hun ouders mogen hen brengen tot aan de deur. Maar als ze dat willen zijn ze van harte welkom om te blijven en een drankje te nemen aan de bar. Vooraf inschrijven is wel verplicht. Inschrijven kan op woensdag 31 januari tussen 13:30 en 17:30 uur, op donderdag 1 februari tussen 19:30 en 21:00 uur en op woensdag 7 februari tussen 19:30 en 21:00 uur.

Open inloop

Op zaterdag 10 tot en met maandag 12 februari vanaf 14:00 uur tot in de late uurtjes is het leut en hossen geblazen op nieuwe en gouwe ouwe carnavalsmuziek verzorgd door dj’s en muziekkapellen. Iedere middag is er voor de kinderen een nar, prins en prinses verkiezing. En iedere avond wordt ook de ook de leutigst geklede man en vrouw gekozen. Dansstudio Jump zal op een van de middagen een optreden verzorgen. Entree is gratis. Voor drankjes en versnaperingen kan alleen contant worden betaald.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden