Huisdier van de week: Tony

Foto: Saskia Gijbers

Tony is als vondeling binnengekomen in onze opvang. Dat zijn eigenaar zich niet heeft gemeld, snappen wij niet. Tony is namelijk een zeer vrolijke en knappe jongen van 4 jaar oud. Tony is een actieveling en is graag samen bezig. Hij is soms wat afgeleid maar over het algemeen is hij goed in het apporteren van een balletje. Hij brengt het balletje netjes terug.

Tony loopt met wandelen graag voorop en trekt dan een klein beetje. Maar aangezien het best moeilijk is voor een grote hond om op ons tempo te lopen, doet hij het eigenlijk nog best goed. Tony kan goed naast de fiets, en trekt dan graag samen een sprintje.

Tony reageert in onze opvang vrij goed op de andere honden. Hij zou waarschijnlijk ook samen geplaatst kunnen worden bij een andere hond. Bijvoorbeeld een teefje van hetzelfde formaat. De eigenaar moet er wel rekening mee houden dat Tony niet zomaar met iedere hond op straat kan spelen. Daarvoor hebben we namelijk niet genoeg achtergrond informatie.

 

We weten niet of Tony alleen kan zijn of zindelijk is. Dit zal allebei in een nieuwe situatie rustig moeten worden opgebouwd. Tony zal waarschijnlijk niet dagen aan een stuk alleen kunnen zijn.

We zoeken voor Tony een actieve baas met veel tijd!

Bij interesse in Tony willen wij u vragen om het “Aanmeldformulier Hond” in te vullen. Dit kunt u vinden op onze website onder het kopje “Info &advies” –> adoptie asieldieren.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden