Bruce Willis daagt mannen uit voor Bier, Burgers en Blockbuster bij Kinepolis

Foto: Asja Vossen

Alombekende actieheld Bruce Willis is terug! Met de blockbuster Death Wish maakt hij volgens de geruchten zijn comeback. Om dat extra groots te vieren, gaat de film woensdag 28 februari in voorpremière bij Kinepolis en doe je je tegoed aan Bier en Burgers voor slechts één euro per stuk.

In de actie-thriller Death Wish neemt chirurg Paul Kersey het heft in eigen handen wanneer zijn vrouw en dochter slachtoffer worden van een overval en de politie niets doet. Vanaf dat moment is geen enkele crimineel in Chicago meer veilig.

BBB
De BBB van Kinepolis is een beproefd concept. Wat wil een man nog meer dan een spannende film, een ijskoud biertje en een heerlijke burger? Deze editie doen onze nieuwste locaties in Schagen en Hoofddorp ook mee. En wist je dat in de bioscopen Dordrecht en Groningen de burgers zelf worden gebakken en dat je in Utrecht Jaarbeurs en Enschede XL hamburgers krijgt voor slechts € 1,50 per stuk?

Extra stoer
Om de avond extra knallend af te sluiten, krijgt elke BBB-ticketkoper een voucher om gratis te paintballen met vijf vrienden bij Gladiator Sportspark in Almere.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen