Kinepolis haalt superhelden naar de bioscoop tijdens nachtelijke voorpremière

Foto: Kinepolis Breda

Tien jaar na de eerste film van het Marvel Cinematic Universe, komt de spanning tot een hoogtepunt in de grootste confrontatie aller tijden in Marvel’s Avengers: Infinity War. Kinepolis vertoont in de bioscopen Jaarbeurs Utrecht, Breda, Dordrecht, Almere, Enschede en Hoofddorp in de nacht van dinsdag 24 op woensdag 25 april om 00:01 de voorpremière van deze spectaculaire superheldenfilm. Vanaf vandaag gaat de voorverkoop voor dit unieke evenement van start.

Tweede Marvel-hit van 2018
Na de succesvolle release van ‘Black Panther’, die wereldwijd al voor meer dan 1 miljard aan omzet zorgde, is het vanaf 25 april de eer aan regisseurs Anthony en Joe Russo om met ‘Avengers : Infinity War’ het stokje over te nemen. Voor het eerst komen alle helden en hun bondgenoten uit alle voorgaande Marvelfilms bij elkaar om het op te nemen tegen de machtige Thanos; een bedreiging die te groot is voor een enkele held. De Avengers moeten alles opgeven om Thanos te verslaan, voordat zijn missie slaagt en zijn verwoesting een einde brengt aan de wereld.

Marvelfans kijken hun ogen uit bij Kinepolis
Bioscoopketen Kinepolis begrijpt dat Marvelfans niet kunnen wachten om al hun superhelden verzameld te zien. Daarom vertoont zij in de nacht van 24 op 25 april de voorpremière van deze ultieme superheldenfilm. Dankzij Laser Ultra, 3D en Dolby Atmos bekijk je Thor, Iron MAn, Captain America, Black Widow en nog veel meer in de beste kwaliteit op het witte doek.  En natuurlijk staat ook de bioscoop helemaal in het teken van onze favoriete superhelden

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden