Nieuwe website met alle informatie voor mantelzorgers in Breda

Foto:

Voor iedereen die te maken heeft met mantelzorg in Breda is er vanaf nu de volledig vernieuwde website: www.stib-breda.nl. Het is dé digitale verzamelplaats voor informatie. Mantelzorgers kunnen hier zelf mee aan de slag om hun zorgtaak te organiseren en vol te houden. Op deze manier biedt StiB ondersteuning op maat die op elk moment beschikbaar is.

Interessante dossiers over mantelzorg
De informatie op de nieuwe website is ingedeeld in dossiers met een thema. Bijvoorbeeld over wetten & regels, geldzaken of de combinatie van werk & privéleven met mantelzorg. Bij elk dossier staan antwoorden op veelgestelde vragen. Mantelzorgers vinden er ook interessante boeken, artikelen of filmpjes over het onderwerp. Daarnaast zijn er praktische tips die hen helpen om de zorgtaak te organiseren en vol te houden. Er is er een dossier met verhalen van mantelzorgers, informatie over ziektebeelden en over het aanbod van StiB. In de agenda staan alle activiteiten voor mantelzorgers in Breda op een rij.

 

Antwoord op vragen
Mantelzorgers kunnen op de website terecht voor antwoord op vragen als: heb ik als mantelzorger sollicitatieplicht? Welke voorwaarden zijn er om een pgb te krijgen? Hoe ga ik om met de ziekte van mijn naaste? Komen mantelzorgers er met de informatie op de website niet uit of hebben zij liever persoonlijk contact, dan kunnen zij natuurlijk nog steeds contact opnemen met StiB via 076 750 32 00 of [email protected]

Reacties

article
222109
Voor iedereen die te maken heeft met mantelzorg in Breda is er vanaf nu de
https://breda.nieuws.nl/gemeente/222109/nieuwe-website-informatie-mantelzorgers-breda/
2018-03-30T19:01:06+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/55/2018/03/30190041/screendump.jpg
Gemeente