Breda Beste Binnenstad promotietruck onthuld

Foto: Christel Ooms

Met een druk op de knop hebben de Bredase wethouders Boaz Adank en Paul de Beer woensdagochtend de nieuwe promotietruck voor Breda Beste Binnenstad onthuld. Ze deden dat op Breepark bij de start van het NK Veldloop voor ambtenaren.

Het Bredase bedrijf John Willemse Transport rijdt al sinds 2009, toen Breda ook twee jaar de titel Beste Binnenstad mocht dragen, met zijn ‘Breda vrachtwagen’ door de Benelux, Noord Frankrijk en soms ook verder Europa in. Nu Breda de titel t/m 2019 weer mag dragen, werd het tijd de truck een nieuwe, moderne uitstraling te geven.

Hierbij is gebruik gemaakt van foto’s van Joris Bax, Patrick Verkoeijen, Willem Vlijm en Henk Voermans. Zij wonnen hiermee een fotowedstrijd, uitgeschreven door InBreda.

John Willemse is in z’n nopjes met zijn ‘nieuwe’ truck. “Heel anders dan de vorige, maar het is weer een blikvanger,” liet hij na de onthulling weten. “Ik krijg onderweg altijd veel reacties en ik weet zeker dat er door mijn vrachtwagen de afgelopen jaren al heel wat mensen Breda hebben bezocht.”

Citymarketing Breda prijst zich op haar beurt gelukkig met een Breda-ambassadeur als John Willemse.

 De promotietruck volgen op zijn reizen door Europa of John een goede reis toewensen kan via de facebookpagina van Breda Beste Binnenstad on Tour.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden