Weekend van de Mantelzorg

Weekend van de Mantelzorg
Weekend van de Mantelzorg
Foto: StiB

Mantelzorger: laat je verrassen! Op 9 en 10 november vind het Weekend van de Mantelzorg plaats. Deelname is gratis voor mantelzorgers.

Mantelzorgers zijn onmisbaar en dat verdient waardering. Daarom zet Steunpunt informele zorg Breda (StiB), samen met vele organisaties en haar partners vanuit Zorg voor elkaar Breda op 9 en 10 november mantelzorgers in het zonnetje. Een heel weekend lang vinden er creatieve, sportieve en ontspannende activiteiten plaats op verschillende locaties in de stad. Deelname voor mantelzorgers is gratis. Aanmelden kan via de website van StiB. Geef je snel op, want vol = vol.

Interessante & leuke activiteiten voor mantelzorgers

Het programma biedt voor elk wat wils. Ook voor kinderen, die opgroeien in een gezin met extra zorg, zijn er leuke activiteiten. Deelname aan alle activiteiten is gratis. Bekijk het volledige programma en geef je snel op, want vol = vol. Dat kan via de website.

Op 9 november kun je bijvoorbeeld een afspraak maken voor een Shiatsu-massage of een massage van de voetreflexzones. Ook is er een rondleiding bij NAC en een filmavond (‘de Dirigent’ in de Pathé).

Zaterdag 10 november kun je een klankschalenconcert meemaken, schaatsen op de ijsbaan of een schilderworkshop bijwonen. Kinderen kunnen spelen in het indoor speelparadijs Avontura. DIt is maar een greep van alle activiteiten, bekijk het volledige programma op de website.

Circus van de Mantelzorg

Vrijdagmiddag 26 oktober staat ook in het teken van mantelzorg. Dan vindt op Avans Hogeschool het tweede Circus van de Mantelzorg plaats. Leer tijdens een inspirerende middag alles over positieve gezondheid. Want alleen als je goed zorgt voor jezelf, kun je goed voor de ander zorgen. Kom ook!

 

 

Reacties

Cookieinstellingen