Uitnodiging voor bedrijven/intermediairs Breda e.o. op 26 maart a.s.

Website URL:: 

Het UWV West-Brabant organiseert in samenwerking met ATEA-groep een themamiddag voor 50-plussers op donderdagmiddag 26 maart a.s.

De middag zal geopend worden door Wim Erkelens, manager werkgeversdienstverlening van het UWV West-Brabant. Daarna zal een vertegenwoordiger van Manpower een presentatie geven over de flexibele arbeidsmarkt.

Aansluitend is er gelegenheid voor de genodigden om contacten te leggen met de deelnemende bedrijven/intermediairs. Naast de informatie zullen zij zich presenteren met actuele vacatures.
Mocht U als bedrijf/intermediair interesse hebben in deelname aan deze middag dan kunt U zich melden bij Frits Leenders telefoonnummer 076 – 52 94 236 of mail naar [email protected]

Nb: Op 9 april a.s. houdt ATEA-groep Vacaturemarkt. Ondernemers kunnen zich hiervoor gratis aanmelden om hun vacatures te presenteren. Voor meer informatie klik hier.

kaart van Breda

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit Breda? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden