Lammetjesdagen en Pasen bij Kinderboerderij Parkhoeve Breda-Noord

Website URL:: 

Het is voorjaar! Kinderboerderij Parkhoeve Breda-Noord organiseert op zaterdag 4 tot en met maandag 6 april verschillende leuke activiteiten om te vieren dat het Pasen is. Onze activiteiten zijn gratis en geschikt voor jong én oud.

Zaterdag 4 t/m maandag 6 april: Lammetjesdagen
Vanaf 21 maart verwachten we lammetjes op Kinderboerderij Parkhoeve Breda-Noord. Daarom nodigen we iedereen uit om zaterdag 4, zondag 5 en maandag 6 april een beschuitje met muisjes te komen eten om samen met ons de geboorte van onze lammetjes te vieren!

Zondag 5 april: Win een gratis Paasbrunch!
Wanneer bezoekers tussen 16 maart en 29 maart minimaal €5,- besteden in onze horeca, ontvangen ze een gratis lot. Hiermee maak je kans op een gratis Paasbrunch voor twee personen. Dit lot kan je ter plekke invullen en inleveren bij onze horecamedewerkers. Op 30 maart trekken we de 5 winnende loten. De winnaars worden na de trekking persoonlijk op de hoogte gebracht. De brunch vindt plaats op eerste Paasdag om 11.00 uur op de Parkhoeve.

Maandag 6 april: Paaseieren zoeken
Tweede Paasdag kunnen alle kinderen samen met onze paashaas een paasmandje knutselen en paaseieren zoeken. Als afsluiting van het eieren rapen krijg je ook nog een chocolade paastraktatie mee naar huis. We beginnen om 11.00 uur en gaan door tot 15.00 uur.

Lammetjesdagen & Pasen
Zaterdag 4 april t/m maandag 6 april
11.00 uur t/m 17.00 uur
Gratis Toegang
Alle leeftijden

Vier het voorjaar bij Parkhoeve Breda-Noord!

Kinderboerderij Parkhoeve Breda-Noord

Tussen de Dijken 101

Breda

Kinderboerderij Parkhoeve Breda-Noord, Tussen de Dijken 101, Breda

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen