Masterclass Storytelling in Business

Ontdek uw hoe & waarom en overtuig uw gesprekspartner met het vertellen van uw (bedrijfs-) verhaal.

In de 1-daagse masterclass storytelling in Business gaat u met business coach en NLP trainer Connie Keurentjes en een groep gelijkgestemden aan de slag met uw eigen business story. Connie Keurentjes is een verhalenverteller pur sang. Metaforen vliegen om uw oren, ze praat in praktijkvoorbeelden en ze staat voor de kracht van het vertellen van verhalen.

In 5 concrete stappen gaat u van een standaard, basis verhaal naar een overtuigend verhaal.’s Ochtends presenteert u uw verhaal. Gedurende de dag wordt het afgestoft en krijgt het leven ingeblazen dankzij het gebruik van taalpatronen, metaforen en sensorische taal.
Het resultaat? U gaat naar huis met een steengoed verhaal. En met de tools om in het vervolg zelf een overtuigend verhaal te schrijven en te vertellen.

Een goed verhaal raakt de essentie. Laat kippenvel ontstaan op de armen. Een goed verhaal zet aan tot beweging. Zorgt ervoor dat u uw pen neerlegt. En luistert. Het brengt in vervoering.

Met een overtuigend verhaal bindt u uw potentiële klant en publiek makkelijker aan u. Een ijzersterk verhaal bevat een combinatie van uw WAT, HOE en WAAROM. Een mix tussen de inhoud, de manier waarop u werkt en uw toegevoegde waarde. Zo komt u tot een verhaal dat beklijft.

Welke onderwerpen komen er aan bod?

• Het DNA van verhalen
• De cirkel van succesvol overtuigen
• Structuur
• NLP taalpatronen
• Sensorische taal
• Metaforen
• De werking van het brein
• Het doel van uw verhaal
• De kernboodschap

Voor wie?

Deze masterclass is geschikt voor professionals die in de business context willen overtuigen. Denk aan ZZP’ers, ondernemers, communicatieadviseurs, leidinggevenden. Wilt u actief in beweging worden gezet? Met een concreet eindresultaat de dag afsluiten? Dan is de masterclass iets voor u.

Datum: vrijdag 2 oktober 2015
Tijd: 9.30 uur tot 15.30 uur
Adres: Gilzeweg 26 in Bavel
Prijs: € 125,– (Excl. Btw) Lunch, dagverzorging en lesmateriaal is inbegrepen
Minimaal 10 deelnemers, maximaal 15.
Trainer: Connie Keurentjes, business coach, NLP trainer en verhalenverteller pur sang.
Graag aanmelden via onderstaand aanmeldformulier of via
[email protected]

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit Breda? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden