Gratis sollicitatieworkshop netwerken

Gratis workshop solliciteren via social media

Na 15 succesvolle cv workshops is het tijd voor wat nieuws. We hebben veel werkzoekenden op weg mogen helpen met handige cv tips en tricks en mooie resultaten voorbij zien komen. Solliciteren is meer dan een goed cv. Daarom organiseren we iedere maand een gratis bijeenkomst met een ander thema rondom solliciteren. Denk hierbij aan netwerken, persoonlijk profiel, de eerste indruk, het sollicitatiegesprek en social media.

Thema van de maand augustus: netwerken

Donderdag 6 augustus van 9.30 uur tot 12.00 uur.

Workshop netwerken

Wat is de kracht van uw netwerk? Hoe kunt u uw netwerk effectief inzetten tijdens het solliciteren? U krijgt deze ochtend tips hoe u gericht online & offline kunt netwerken.

U gaat aan de slag met trainers Heidi de Rijbel en Deborah de Poorter in een groep met medewerkzoekenden. Het voordeel van werken in een groep is dat u van elkaar ook kunt leren.

We ontvangen graag uw aanmelding via [email protected]

Tot 6 augustus!

De volgende bijeenkomsten zijn op 3 september, 1 oktober en 5 november. De volgende thema’s komen aan bod: het zoekprofiel, cv restyle en netwerken.

Zie deze pagina voor ons programma en meer informatie. 

Frame bv

Gilzeweg 26

Bavel

Frame bv, Gilzeweg 26, Bavel

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit Breda? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden