Afsluiting lustrum Stichting Arjati met Brindofestival

Zaterdag 9 mei 2015 organiseert Stichting Arjati als afsluiting van haar 5-jarig lustrumjaar het Brindofestival. Een Bredaas Indisch evenement, waarbij de overdracht van het Indisch en Moluks erfgoed centraal staat.

Op deze dag zijn alle zalen van De Poelewei gevuld met activiteiten, die op een of andere manier het Indisch of Moluks erfgoed vertegenwoordigen. Zo zal er een podium zijn voor verschillende generaties artiesten die een muzikale tijdlijn neerzetten van krontjong tot Indorock, voor jongeren die in gesprek gaan over Indisch of Moluks zijn, voor demonstraties dans en verdedigingskunsten etc. etc. Ook zijn er tentoonstellingen waarin het Indische en Molukse verleden in beeld wordt gebracht, laat Stichting Arjati voltooide en nog in ontwikkeling zijnde projecten zien en worden er cultuurspecifieke cursussen aangeboden, die bij voldoende aanmeldingen in het cursusjaar 2015/2016 van start gaan. En natuurlijk ontbreekt het tijdens deze dag niet aan eten en speciale drankjes als tjendol en stroop susu, dus …… . Reserveer deze datum alvast in uw agenda en laat u inspireren door het Brindofestival.

  • Locatie: Gemeenschapshuis Poelewei, Mgr. de Vetstraat 2 in Breda
  • Tijd: 14.00 uur – 22.30 uur.
  • Entree: volwassenen 2 euro/ kinderen 1 euro / familiekaart 5 euro

Het Brindofestival is mede mogelijk gemaakt door ondersteuning van de Gemeente Breda, het Oranjefonds, Tess Installatiebureau, Krabmedia, KBS Kievitsloop, Stichting Woonzorgcentrum Raffy en vele particuliere donateurs. Volg de berichten op de website www.arjati.nl voor meer informatie over het Brindofestival.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit Breda? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden