Breda bedankt vrijwilligers tijdens evenementen

Geschreven op: 08 april 2015

Ook in 2015 wil de gemeente vrijwilligers bedanken voor hun inzet. Zij roept initiatieven, verenigingen en organisaties op om hun vrijwilligers aan te melden voor een traktatie tijdens één van de Bredase evenementen. In 2014 ontvingen 1.995 vrijwilligers een kleine attentie in de vorm van gratis consumptiebonnen.

Miriam Haagh, wethouder Zorg en Welzijn: “Vrijwilligers kunnen we op verschillende manieren bedanken voor hun inzet, maar wat mij betreft nooit genoeg. Daarom hoop ik dat vrijwilligers- organisaties wederom goed gebruik gaan maken van deze actie en consumptiebonnen aanvragen voor hun vrijwilligers. Onder het mom ‘kleine moeite, groot plezier’ kunnen we onze vrijwilligers dan tijdens de verschillende Bredase evenementen een kleine attentie aanbieden als blijk van waardering voor hun werk. Werk dat zo belangrijk en onmisbaar is voor een goed functioneren van de samenleving. Vrijwillig, maar allerminst vrijblijvend.”

Breda Actief is blij dat zij ook dit jaar weer aan de slag kan met de organisatie. “We krijgen veel positieve reacties van vrijwilligers en al in november vragen organisaties of zij hun vrijwilligers aan kunnen melden voor het volgende jaar”.
Breda Actief wijdt begin april een speciale advertorial en nieuwsbrief aan deze vorm van waarderen.

Organisaties kunnen vanaf nu hun vrijwilligers aanmelden door het formulier op de website van Breda Actief (www.breda-actief.nl) in te vullen.

Breda Actief stimuleert, inspireert, faciliteert en adviseert alle inwoners, (buurt)initiatieven, (sport)verenigingen en organisaties om deel te nemen aan sport en vrijwilligerswerk in de gemeente Breda. Dit doen we vóór en mét alle inwoners en organisaties die hier belang hebben. Breda Actief verbindt vraag en aanbod, adviseert over mogelijkheden en speelt proactief in op ontwikkelingen en kansen.

Plaats: 

Breda

Publicatiedatum: 

08 april 2015

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden