Lentebijeenkomst 18 en 19 april

Op zaterdag 18 april van 13.30 tot 15.00 uur en op zondag 19 april van 10.30 tot 12.00 uur is er bij bezoekerscentrum/boerderij Wolfslaar een Lentebijeenkomst. Deze lentebijeenkomst wordt aangeboden aan alle initiatiefnemers van Opgeruimd Breda en andere geïnteresseerden. De locatie is Wolfslaardreef 95 (www.wolfslaarbreda.nl). U kunt één van de twee data kiezen.

Programma

13.30 uur  Ontvangst met koffie en thee

13.45 uur  Inleiding/stand van zaken Opgeruimd Breda door Monique Verstraaten, medewerkster bewonersinitiatieven

14.00 uur  Lezing Heltrud Pötz ‘Water in de tuin’

15.00 uur  Borrel met ruimte voor uitwisseling en vragen

In de week van 17 tot en met 24 april organiseren de gezamenlijke waterpartners, waaronder Gemeente Breda, de Week van ons Water. Deze week staat bol van watergebonden activiteiten zoals een wandeling in het oude riool van Breda, bootje varen op de singels, een GPS-tocht langs het water, openstelling van gemalen en de waterzuiveringsinstallatie, noem maar op. Met deze themaweek willen we laten zien dat schoon en veilig water niet vanzelfsprekend is.

Bij Bezoekerscentrum Wolfslaar zijn er op zaterdag 18 en zondag 19 april tal van leuke activiteiten waar u of uw gezinsleden ook aan kunnen deelnemen! Kijk op www.weekvanonswater.nl voor het totale programma.

Bent u geïnteresseerd? Dan kunt u zich vóór woensdag 15 april aanmelden

Mail uw naam, adres, telefoonnummer en de dag van deelname naar [email protected] en u ontvangt na aanmelding een bevestiging.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de medewerkster bewonersinitiatieven, Monique Verstraaten, [email protected] of (076) 529 3763. Zie ook www.opgeruimdbreda.nl en onze facebookpagina

Wij hopen u te kunnen verwelkomen op één van deze dagen!

Boerderij Wolfslaar, Park Wolfslaar en Boerderij Parkhoeve

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit Breda? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden