NLP open avond

Website URL:: 

NLP open avond

Donderdag 21 mei bent u van harte welkom bij het NLP opleidingscentrum Frame voor een kennismaking met NLP. Frame opent een keer per kwartaal haar deuren omdat we graag laten zien en vooral laten ervaren wat NLP kan betekenen in uw leven. 

Wilt u prettige(re) gespreken voeren die meer vanzelf lijken te gaan? Begrijpen hoe u en de ander denken? Bent u nieuwsgierig wat NLP voor u kan betekenen?

NLP geeft inzicht in hoe u waarneemt, denkt, voelt en handelt. De methode wordt dan ook wel gezien als de sleutel tot inzicht, zelfkennis, verandering en effectieve communicatie. 

Een kennismaking met NLP, de trainingslocatie en de trainers. NLP trainers Connie Keurentjes en Heidi de Rijbel leggen deze avond twee NLP technieken aan u uit zodat u de werking van NLP kunt ervaren. Daarnaast is er volop de mogelijkheid om uw vragen te stellen aan onze gecertificeerde trainers, Connie en Heidi, beide opgeleid in Orlando door Richard Bandler. 

Donderdag 21 mei: 19.00 uur – 21.30 uur 
Gilzeweg 26 in Bavel

aanmelden via [email protected]

Frame bv

Gilzeweg 26

Bavel

Frame bv, Gilzeweg 26, Bavel

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit Breda? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden