Asfalteren diverse fietspaden

Gepubliceerd op 10 april 2015

Vanaf maandag 13 april 2015 start de gemeente met asfalteringswerkzaamheden aan de volgende fietspaden: IJsvogel – Westerhagelaan – Haverpad – Emerparklaan – Bouvignelaan  en Duivelsbruglaan.

De fietspaden zijn in slechte staat, vertonen scheuren en zijn aan vervanging toe. Het oude asfalt wordt verwijderd door middel van frezen, waarna de gemeente de bermen herstelt.
Vervolgens wordt een nieuwe asfaltlaag aangebracht. De werkzaamheden duren ongeveer tot 1 juli 2015.

Verkeersmaatregelen

 • IJsvogel:
  Gedeelte tussen Paradijslaan en Westerhagelaan, fietspad wordt afgesloten voor fietsverkeer. Fietsers worden omgeleid via de wijk.
 • Westerhagelaan:
  Fietspad vanaf kruising Emerparklaan tot aan de eerstvolgende bocht, fietspad wordt afgesloten voor verkeer. Fietsers worden omgeleid via de wijk.
 • Haverpad:
  Fietspad tussen Tweeschaar en Burgtsedreef, fietspad wordt afgesloten voor verkeer , fietsers worden langs het werkvak geleid.
 • Emerparklaan:
  Fietspad tussen Knopherik en Heksendans, fietspad wordt afgesloten. Fietsers worden via de wijk omgeleid.
 • Duivelsbruglaan:
  Fietspad tussen Baronielaan en Bouvignelaan, fietspad wordt afgesloten. Fietsers worden over de rijbaan geleid bij het autoverkeer waar een verkeerssnelheid van 30 km / uur gaat gelden.
 • Bouvignelaan:
  Fietspad tussen Duivelsbruglaan en Bouvignedreef, fietspad wordt afgesloten. Fietsers worden omgeleid via het fietspad langs de Mark. Omdat op de fietspaden Bouvignelaan en Duivelsbruglaan veel schoolgaande kinderen fietsen, worden de werkzaamheden voor deze fietspaden tijdens de meivakantie uitgevoerd.

Omleidingen worden door middel van borden aangegeven.

Plaats: 

Breda

Bavel

Ulvenhout

Teteringen

Prinsenbeek

Publicatiedatum: 

10 april 2015 15 juli 2015

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws in Breda? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden