Zondag 19 april Lentefair bij Tientjes

Op zondag 19 april organiseert Stichting Tientjes van 10.00 tot 16.00 een Lentefair in het Rondeel aan de Kloosterlaan 14 (tegenover het Chassé Theater) te Breda.

Tijdens de Lentefair worden er diverse spullen verkocht, zoals o.a. bloemen en planten met uitleg over het kweken van moestuinen, smoothies, wierook, edelstenen en 2e hands spullen. U kunt zich laten adviseren door een natuurgeneeskundige. Daarnaast zijn er diverse organisaties, waarmee u kennis kunt maken, zoals: de coöperatie de Vrije Uitloop en de Honingraad. Ook zal er een imker aanwezig zijn die van alles vertelt over het wel en wee van bijen.

De gehele dag zijn er spetterende live-optredens: Conchita Barbé, Deborah Jacobs en gitaarleraar Vic, Keur Breljant en de SMO-band! Voor wie een gokje wil wagen is er ieder uur een loterij! Voor slechts 0,50 cent per lootje, kunt u spetterende prijzen winnen. Meer informatie is de vinden op www.tientjesbreda.nl.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit Breda? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden