Groenmarkt door Soroptimist Club Breda op 25 april

Soroptimist International, Club Breda organiseert weer de feestelijke Groenmarkt op de prachtige en sfeervolle zorgboerderij de Beukenhof, een antroposofische boerderij voor landbouw, wonen en zorg.

Tijdens deze Groenmarkt zijn er diverse activiteiten: Soroptimist Club Breda verkoopt weer prachtige (vaste en perk) planten voor in de tuin, brocante en speelgoed. Er is een stoelenmatter, een kunstkraam en u kunt een hulphond aan het werk zien. Ook zijn er biologische kruiden van de Blauwe Kamer, een honing- en bijenkraam en er is heerlijke Marokkaanse biologische olijfolie van Oliove te koop. Verder vindt u er biologische schoonmaakproducten van Ha-Ra. Voor de kleintjes zijn er kinderactiviteiten. Soroptimist Club Breda zorgt voor lekkere hapjes en drankjes en het Unanimekoor uit Zundert is aanwezig voor de muzikale noot. De Groenmarkt is leuk voor alle leeftijden.

De opbrengst die Soroptimist Club Breda deze dag verdient, is bestemd voor de Vrouwenstudio’s Amalia en Máxima. Ook steunt Soroptimist Breda het ‘Back to School’ project van Unicef dat kinderen die gevlucht zijn uit Syrië de mogelijkheid geeft om weer naar school te gaan.

Gratis toegang

Iedereen is welkom op De Groenmarkt op zaterdag 25 april 2015, van 11.00- 16.00 uur op de Zorgboerderij De Beukenhof, Vuchtschootseweg 41, Breda. De toegang is gratis.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit Breda? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden