Galderse Meren gereed voor gasten seizoen 2015

De Galderse Meren zijn klaar voor seizoen 2015. Van de eerste mooie voorjaarsdagen hebben we al kunnen genieten. Het recreatieseizoen is begonnen!

Begin april zijn de stranden rondom de Galderse Meren schoongemaakt, de ligweides onderhouden en de beplanting gesnoeid. De prullenbakken zijn teruggeplaatst, de parkeerterreinen zijn geëgaliseerd en de toiletvoorzieningen en ehbo-post zijn nagekeken en weer beschikbaar voor de gasten.

Vanaf april tot en met september geldt er betaald parkeren, dagelijks van 09.00 tot 18.00 uur. Het parkeerbeheer is alleen aanwezig op dagen met goede weersverwachtingen. Alleen dan moet men parkeergeld betalen. Sinds afgelopen seizoen (2014) is het parkeertarief verlaagd van € 7,- per keer naar € 3,- per keer. Deze verlaging is in 2014 gestart als proef en wordt nu definitief voortgezet.

Vele scholen hebben vanaf aanstaande zaterdag 25 april meivakantie. Vanaf zaterdag zullen de parkeerbeheerders bij goede weersverwachtingen aanwezig zijn.

Voor meer informatie kunt u kijken op de gemeentelijke website, www.breda.nl onder parkeerregels en recreatieplassen.

Weersverwachting in Breda de komende 5 dagen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws in Breda? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden