Elektrische fietsen uitproberen op groot testparcours

Gepubliceerd op 23 april 2015

Na het grote succes van de afgelopen edities organiseert Stichting ElektrischeFietsen.com dit jaar weer het grootste elektrische fiets evenement van de Benelux. Hét evenement voor jong en oud die altijd al eens elektrische fietsen uit heeft willen proberen. Zaterdag 25 april 2015 vindt het ElektrischeFietsen.com Event 2015 plaats in Breda.
Bezoekers kunnen gratis alle elektrische fietsen uitproberen op het aangelegen grootste 1,5 kilometer lange testparcours. Het jaarlijkse ElektrischeFietsen.com Event vindt dit jaar voor de dertiende keer plaats. De organisatie verwacht duizenden bezoekers uit Nederland, België en Duitsland.

Wat kunt u allemaal verwachten?

Een uitgebreid aanbod van meer dan 35 verschillende elektrische fietsmerken uit de Benelux. Tijdens deze dag kunt u zelf modellen met een waarde vanaf € 700 ,- tot aan € 5000 ,- ervaren. De aanwezige merken beloven ook dit jaar weer spetterende kortingsacties!

  • Test alle nieuwste modellen op een 1,5 km lang afgesloten testparcours.
  • Probeer elektrische toerfietsen, stadsfietsen, mountainbikes, vouwfietsen en bakfietsen.
  • Stel al je vragen aan deskundig personeel.
  • Probeer diverse Speed Pedelecs, deze fietsen behalen snelheden tot wel 45 km/h.
  • Bekijk met eigen ogen de laatste technieken en ervaar de nieuwste trends.
  • Specialisten aanwezig op het gebied van o.a. fietsverzekeringen en fietsendragers.
  • Profiteer van diverse exclusieve aanbiedingen door fabrikanten.
  • Bezoekers maken kans op een elektrische fiets van het merk Sparta.

Moeilijke keuze?

Nog steeds geen keuze kunnen maken? Wat zijn nu precies de verschillen? Welke fiets is het meest geschikt voor u? Al deze vragen kunnen tijdens het ElektrischeFietsen.com Event worden beantwoord!

Gratis toegang voor bezoekers

Het Event is GRATIS toegankelijk voor bezoekers en aanmelden is niet nodig! Vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur bent u van harte welkom en kan er volop getest worden!

Grootste testparcours van de Benelux

Alle modellen kunt u natuurlijk ook dit jaar weer gratis uitproberen op het grootste elektrische fiets testparcours van de Benelux! (1,5 km!). Het testparcours is volledig afgesloten van ander verkeer, zo kunt u de fietsen dus veilig uitproberen.

Maak kans op een gratis E-bike!

Alle bezoekers op het ElektrischeFietsen.com Event maken kans op een E-bike van het merk Sparta! Daarnaast maken bezoekers ook nog eens kans op een fietsreis voor twee personen naar het Donaufietspad.

NK Slowbiking

Wie kan er het allerlangzaamst fietsen? Om dat uit te maken vindt het eerste open Nederlands Kampioenschap Slowbiking Battle plaats op zaterdag 25 april. De voorronde vindt plaats tijdens het ElektrischeFietsen.com Event in Breda.
Bekijk www.elektrischefietsen.com voor alle bezoekersinformatie.

Adres Breda:   
Terheijdenseweg 520    
4826 AB Breda

Bereikbaarheid openbaar vervoer

Neem van het NS Centraal Station Breda stadbus lijn 4 richting Hoge vlucht of lijn 117 richting Klundert. Stap met beide lijnen uit op bushalte Regenbeemd. Deze beide lijnen rijden de gehele dag om de 15 minuten heen-en-weer.

Blok uw agenda

Wij zien u graag verschijnen op zaterdag 25 april in Breda. Bent u niet in de mogelijkheid om te komen? Geen nood, op zondag 14 juni wordt het ElektrischeFietsen.com Event georganiseerd op een andere unieke locatie, namelijk Circuitpark Zandvoort. Meer informatie hierover vindt u op de website.

Dit is een persbericht van de Stichting ElektrischeFietsen.com.

Plaats: 

Breda

Publicatiedatum: 

23 april 2015

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws in Breda? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden