Culinaire Wandeling Breda Ginnekene

Zin in een culinaire ontdekkingstocht door Breda?

De Culinaire Wandeling is een leuke manier om de beste restaurants van je stad te ontdekken in combinatie met een frisse wandeling. Je wandelt op zondag 6 september van 12.00 tot 17.00u langs 7 top restaurants, met je eigen gezelschap en in je eigen tempo.

Een gezellige, bourgondische sfeer. Dat schiet je als eerste te binnen als je het Ginneken zou moeten omschrijven. Ook een gedeelte van Breda met een rijke historie. Een heerlijke plek met veel leuke restaurants.

Tijdens de WijnSpijs Wandeling kun je de Brabantse gastvrijheid ervaren in 7 van de leukste restaurants in dit specifieke stadsdeel van Breda. Overal wordt je getrakteerd op een heerlijke wijnspijs combinatie. Op deze manier is de WijnSpijs Wandeling dé ideale manier om Breda te verkennen terwijl je geniet van de lekkerste gerechten en bijpassende wijnen bij de culinaire hotspots. Een ideaal uitje om met vrienden of familie op pad te gaan!

De deelnemende restaurants zijn: Wijnhuis Oktober, La Cucina Italiana, Oncle Jean, De Stadshuis, De Brave Hendrik, Restaurant Blini en Restaurant Rose.

Ginneken Breda

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit Breda? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden