Redhead Days 2015

Foto: Astrid Bouman

Roodharigen uit de hele wereld hebben ook dit jaar weer de kans om elkaar te ontmoeten tijdens de Redhead Days, een uniek festival in de binnenstad van Breda voor mensen met deze prachtige haarkleur.

Redhead Days jubileum

In 2015 bestaat de Redhead Days tien jaar! Speciaal thema is Vincent van Gogh. Het is precies 125 jaar geleden dat de wereldberoemde roodharige Nederlandse schilder is gestorven.
Het weekend start op vrijdagavond 4 september met een kick-off party en het belangrijkste evenement begint op zondag 7 september om 12.00 uur. Het hele weekend lang kunnen bezoekers deelnemen aan en genieten van meer dan vijftig activiteiten rond rood haar, zoals: exposities van beeldende kunstenaars, een modeshow, een lezing/discussie met een schrijver, een groepsfoto performance, lezingen van diverse deskundigen, een schilderworkshop, individuele fotoshoots door kunstfotografen, portrettekenaars, een fotografiewedstrijd, dansworkshops, een open podium, theater en muziek.
>> Redhead Days zoekt vrijwilligers

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit Breda? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden