Bredase voorjaarskermis 2015

Foto: Wikipedia

Op dinsdag 5 mei om 18.00 uur gaat de Bredase Voorjaarskermis op het Chasséveld open. De kermis duurt tot en met zondag 10 mei 23.00 uur. 35 attracties zijn dagelijks te bezoeken van 13.00 uur tot 24.00 uur.

Attracties

Naast de gebruikelijke gebakwagen, nougatkraam, suikerspin, poffertjes, notenkraam en visverkoop zijn er ook de autoscooter, minicars, draaimolen, eendenspel, lijntrek, bussenspel, grijpkranen, spookhuis, breakdance, trampoline, funhouse, wip, rupsbaan, skeeball, cakewalk, power wave, booster, reis door toverland, ballenfontein en glazen doolhof.

Clowns

Op de 2e dag van de kermis, woensdag 6 mei, zijn er twee clowns, die op een vrolijke manier gratis een groot aantal kinderen schminken. Na enige tijd zijn er volop beertjes, tijgertjes, clowntjes, zeerovertjes, prinsesjes, muisjes, kleine dracula’s en andere figuren in het straatbeeld te zien. De clowns zijn woensdagmiddag vanaf 15.00 uur te vinden in een stand op de kermis.

Mister Bean

Op zaterdag 9 mei is Mister Bean op de kermis, in de middag en de vroege avond. Dit hilarisch typetje is als animatie op tv te zien en enorm populair bij kinderen. Op de Bredase kermis ontmoeten zij Mr. Bean in levende lijve en kan jong en oud met hem op de foto.

Parkeerterrein Chasséveld

De opbouw van de kermis begint op zaterdag 2 mei vanaf 10.00 uur. Na de kermis vertrekken de laatste woonwagens en attracties op 12 mei om uiterlijk 16.00 uur. Op 13 mei is het Chasséveld weer vrij. Zie voor andere evenementen de Breda Nieuws agenda.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws in Breda? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden