IVN Mark & Donge – Najaarscursus in Oosterhout

Genieten van de natuur samen met het IVN!
IVN – Najaarscursus binnenkort van start in Oosterhout.

Overkomt het je wel eens dat je bv. een wandeling maakt door het kleurrijke herfstbos en je ineens een ree over het pad ziet schieten, of getuige bent van een havik die een duif slaat? Het zijn fascinerende momenten. Je geniet van de kleurenpracht van het herfstbos, de mooie composities van hout, mos, paddenstoelen en bladeren, de rust, het ruizen van de wind door de bladeren, of de frisse lucht die je bij zo’n natuurwandeling opsnuift. De natuur ervaren fascineert, maar roept ook vragen op; “hoe zit dat nou met die bladverkleuring en bladval”, of “waarom trekken bepaalde vogels en vlinders naar het zuiden en hoe weten ze de weg”, of “welke paddenstoel is dat”? 

Wil je een antwoord op dit soort vragen, of gewoon wat meer van de natuur weten? Dan is een IVN – Najaarscursus een geweldige mogelijkheid!
 
Het cursusteam van IVN Mark & Donge wil u graag allerlei natuurdingen laten zien om u nog meer te laten verwonderen over alles wat er in de natuur te ontdekken en te beleven valt.

Daarom starten we 15 september 2015 in Bavel en 17 september 2015 in Oosterhout weer onze gezellige en leerzame IVN – Najaarscursus. Een scala van onderwerpen die in dit jaargetijde aan de orde zijn komen aan bod. We trekken er zelfs vier keer op uit, de natuur in!

Voor het programma, overige informatie en aanmelden,
kijk op onze IVN-website.

MEK

Veerseweg 100

Oosterhout

MEK, Veerseweg 100, Oosterhout

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit Breda? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Cookieinstellingen