Denk mee over online communicatie @Breda

Inwoners van Breda kunnen meedenken over de online communicatie van de Gemeente Breda.
De gemeente is bezig met een online communicatiestrategie die tot doel heeft de online communicatie verder te ontwikkelen. Het gaat bijvoorbeeld over via welke digitale kanalen inwoners, organisaties en bedrijven gemeentelijke diensten willen afnemen, hoe men vragen of ideeën kwijt wil of hoe men mee wil doen wanneer er beleid wordt gemaakt. Geïnteresseerden kunnen meedenken in een pizzasessie op 27 mei, via een enquête op breda.nl en via diverse social platforms.

Wethouder Bernie van den Berg: “Breda wil in verbinding zijn met de stad. Online communicatie is daarin niet weg te denken. Steeds meer mensen willen digitaal een dienst kunnen afnemen van de gemeente of mee kunnen praten over beleid. Tijd en plaats onafhankelijk. Om op die behoeftes in te spelen, maken we een online strategie. Ik nodig iedereen van harte uit een bijdrage te leveren.”

Online meedenken

Op www.breda.nl staat een link naar de enquête [email protected] Met een paar korte vragen inventariseert de gemeente de behoeftes op het gebied van digitale communicatie met de gemeente. Ideeën of suggesties kunnen ook worden gestuurd naar de Twitteraccounts @breda en @breda2030 en via het facebookaccount Breda2030, met vermelding #onlinebreda.

Offline meedenken

Op maandag 11 mei vond een eerste pizzasessie plaats waarin met diverse bewoners en organisaties werd uitgewisseld over de online communicatie tussen de gemeente en de stad. Op woensdag 27 mei tussen 18.00 en 21.30 uur vindt een tweede sessie plaats. Aanmelden kan via de enquête [email protected] op breda.nl of via het mailadres [email protected]. Reageer snel, want vol is vol.

Planning

De verwachting is dat er in de zomer van dit jaar een online strategie ter vaststelling aangeboden kan worden aan het college van burgemeester en wethouders.

Plaats: 

Breda

Publicatiedatum: 

20 mei 2015

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden