Nationale Kinderzwerfboekdag

Vandaag is er speciale aandacht voor het Kinderzwerfboek. Kom naar Boerderij Wolfslaar en neem een zwerfboek mee of laat er een achter. De zwerfboeken staan in de stal en bij ‘het tuinhuis van Charlotte’.

Kinderzwerfboeken zijn boeken met een zwerfsticker op de kaft. Ze zijn niet van ëën kind, maar van alle kinderen. Je geeft de boeken door of laat ze ergens achter.  

Ook Boerderij Wolfslaar is een Kinderzwerfboek-station. Dat betekent dat je bij ons een zwerfboek kunt meenemen of achterlaten. Heb je het boek uit, stuur het dan opnieuw uit zwerven, zodat andere kinderen dat geweldig leuke of spannende boek ook kunnen lezen.

Heb je thuis boeken over die je ook uit zwerven wilt sturen? Duik eens in de boekenkast! Lever ze bij de winkel/informatie balie in of bij ‘het Tuinhuis van Charlotte’. Wij plakken er een zwerfsticker op en je boek is klaar om te gaan zwerven.

Wil je meer weten over Zwerfboeken? Kijk dan op de site www.kinderzwerfboek.nl en ontdek hoe je een eigen boek uit zwerven kunt sturen.

Boerderij Wolfslaar

wolfslaardreef 95

Breda

Boerderij Wolfslaar, wolfslaardreef 95, Breda

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen