NLkantelt Tegenlicht meetup in de MEZZ

Foto: Asja Vossen

Gemeente Breda organiseert een maand waarin op diverse tijdstippen en op verschillende plekken in de stad lezingen gehouden worden die inspireren tot nieuwe manieren van samenwerken. Deze lezingen zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Met dit idee heeft de Gemeente Breda een finaleplek bereikt van de landelijke wedstrijd 3-2-1-Co. ‘Co’ staat daarbij voor cooperatie, co-creatie en constructief meedenken.

Wethouder Bernie van den Berg: “Onze snel veranderende samenleving vraagt om organisaties met een flexibele houding, om ruimte maken en verbinden. Veranderkracht, slim organiseren, denken en werken in netwerken worden steeds belangrijker. Ik nodig u graag uit om naar bijeenkomsten van de inspiratiemaand te komen en samen te werken aan innovatie.”

Innovatie en inspiratie

De maand juni staat in het teken van inspiratie van, voor en door Bredanaars. In een tijd van burgerinitiatieven, maatschappelijke ondernemingen en publiek-private samenwerking wordt steeds duidelijker dat alle partijen elkaar nodig hebben om Bredase doelen te bereiken.  Mooie, inspirerende voorbeelden in Breda laten zien welke kansen er liggen voor nieuwe manieren van samenwerken. Gedurende de Inspiratiemaand gaan inwoners, organisaties en vertegenwoordigers van de gemeente onder het motto ‘wij kleuren Breda’ met elkaar in gesprek over wat nodig is om samen te innoveren. Het programma bevat onder meer een NLkantelt Tegenlicht meetup in de MEZZ, op dinsdag 2 juni. Op zondagavond 21 juni worden bezoekers meegenomen in de Midzomernachtsdroom op Belcrum Beach. Op 23 juni verzorgt Wouter Hart, die school maakt met ‘Werken volgens de bedoeling’, een lezing en een workshop. Het actuele programma vindt u hier.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden