NLP open avond 8-10-2015

Wilt u prettige(re) gesprekken voeren die meer vanzelf lijken te gaan? Begrijpen hoe u en de ander denken? Bent u nieuwsgierig wat NLP voor u kan betekenen?

Donderdag 8 oktober bent u van harte welkom bij het NLP opleidingscentrum Frame voor een kennismaking met NLP. Een aantal keer per jaar organiseren we NLP open avonden, waarop u op een laagdrempelige wijze uitleg krijgt over NLP en diverse NLP technieken. Ook gaat u zelf aan de slag, zodat u de werking van NLP zelf ervaart.

Deze avond is geschikt voor iedereen die nieuwsgierig is naar effectieve communicatie en wat NLP kan betekenen en veranderen in zijn of haar leven. U gaat met meer kennis naar huis dan u gekomen bent.

Datum: Donderdag 8 oktober
Tijd: 19.00 uur – 21.30 uur
Investering: Deelname is gratis.
Adres: Gilzeweg 26 in Bavel

Onze volgende NLP open avond staat gepland op donderdag 14 januari 2016. Aanmelden voor de open avond op 14 januari 2016 kan via de link.

Wilt u meer informatie over NLP en onze NLP open avonden? U bent van harte welkom om contact met ons op te nemen via [email protected] of via ons tel. 0161-450045.

Graag aanmelden via de link

Aanvang: 

Frame bv

Gilzeweg 26

Bavel

Frame bv, Gilzeweg 26, Bavel

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit Breda? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden