Kijk, ruik, wandel en doe mee met Breda Actief

Foto: Breda Actief

Voor wie (nog) niet van de Kapeltuin of de Lucaskerk gehoord hebt, is dit het moment om daar verandering in te brengen. Op woensdag 30 september organiseert Breda Actief van 13:30 tot 15:50 een kennismakingswandeltocht. Aanmelden kan tot 24 september. De activiteit is gratis. Er zijn 15 plaatsen beschikbaar, vol=vol.

Het wandeltocht begint bij de Kapeltuin aan Moerenpad 10. De Kapeltuin is een buurtmoestuin/stadslandbouwproject in de Haagse Beemden. Een groep enthousiaste mensen begonnen paar jaar geleden een braakliggend stukje land om te toveren tot een biologische moestuin. Nieuwe vrijwilligers zijn welkom om de kleurrijke tuin bij een historische kapel te onderhouden.
Na een rondleiding door de Kapeltuin lopen we door naar de Lucaskerk. Deze protestantse kerk is sinds een paar jaar het thuisfront van de Bethlehemparochiekern.In de Lucaskerk worden diverse activiteiten gehouden. Elke zondag is in de Lucaskerk een viering om 9:00. 
Tevens zijn zowel Kapeltuin als Lucaskerk geliefde plekjes om een kaarsje aan te steken. Woensdagochtend is er gelegenheid voor een kopje koffie of een praatje met de pastor. Voor meer informatie klik hier.

Aanmelden

De activiteit wordt begeleid door medewerkers van Breda Actief en de Kapeltuin en de Lucaskerk. Aanmelden kan via de website van Breda Actief. Telefonisch kan ook 076-5233555 of per email, [email protected]. Vraag naar Anu Veldhuis.

Over Breda Actief

Breda Actief wil dat iedereen lekker in zijn vel zit. Want mensen die zich goed voelen, zorgen goed voor zichzelf, voor een ander en voor hun woonomgeving. Breda Actief helpt daarbij graag een handje. We stimuleren iedereen om mee te doen als het gaat om vrijwilligerswerk, sport en bewegen. Daarbij gaan we uit van wat iemand zelf wil én kan. Breda Actief wil de spil zijn binnen vrijwilligerswerk, sport en bewegen in Breda. Breda Actief inspireert, stimuleert, adviseert en faciliteert alle inwoners en organisaties tot deelname aan en ontwikkeling van vrijwilligerswerk, sport en bewegen.Dit doen we door vraag en aanbod te verbinden, te adviseren, activiteiten en ontmoetingen te organiseren en te faciliteren, door cursussen en workshops te geven en waar nodig ondersteuning en begeleiding te bieden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden