Wecycle voor een goed doel

Lever uw afgedankte (kleine) elektrische apparaten en energiezuinige lampen (e-waste) in bij de milieustraat en help indirect mee aan een lokaal goed doel!

Sponsorcheques van € 1.000

Wecycle organiseert de inzameling en recycling van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige verlichting (e-waste). Deze organisatie promoot de milieustraat door sponsorcheques van € 1.000 ter beschikking te stellen voor twee goede doelen namelijk ’t IJ en de voedselbank.

De actie loopt van 5 oktober 2015 tot 30 april 2016. Er zijn twee wedstrijdperiodes 5 oktober tot en met 31 december 2015 en 1 januari tot en met 30 april 2016.

Hoe werkt het

Als u uw afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen (e-waste) inlevert bij de milieustraat kunt u punten verdienen. Dit werkt via GPS. U hoeft zelf niets te doen, de punten worden direct bijgeschreven bij de Gemeente Breda. U maakt zelf ook kans op een prijs.

U kunt zelfs extra punten verdienen voor het goede doel door mee te doen aan een tevredenheidsonderzoek over de milieustraat.

Ga naar de milieustraat met uw afgedankte elektrische apparaten en e-waste, want u steunt niet alleen het lokale goede doel, maar recycling levert ook het hoogste milieurendement op!

Meer informatie staat op www.wecycle.nl of vindt u in de app AfvalWijzer.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws in Breda? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden