Commissie Maatschappij en Commissie Bestuur 21 oktober 2015

Commissie Maatschappij 21 oktober 2015

De agenda van de commissie Maatschappij beperkt zich tot de bespreking van de Tweede Bestuursrapportage 2015. De commissie neemt kennis van de daarin opgenomen prognose van het te verwachten resultaat 2015. Aan de orde komen o.a. de beleidsterreinen Sportaccomodaties, Sociaal Domein, Onderwijs Huisvesting en Wijkimpuls.

De vergadering begint om 19:30 uur en vindt plaats in de commissiekamer vanwege de vergadering van de commissie Bestuur die parallel in de raadzaal wordt gehouden.

Commissie Bestuur 21 oktober 2015

De commissie Bestuur wordt gevraagd haar bevindingen te geven op de inhoud van de Tweede Bestuursrapportage 2015.

Daarna komt de bespreeknotitie “Out of the box” aan de orde. De fractie GroenLinks heeft een bespreeknotitie opgesteld over de betrokkenheid van de gemeenteraad bij het stoelenarrangement BRiM / NAC. De fractie heeft zowel vragen aan het college als aan de overige fracties.

Vervolgens zal het Meerjarenperspectief Programmering Grondbeleid 2015 worden besproken.  Ten aanzien van de MPG wordt de commissie gevraagd haar bevindingen te geven op de door het college vastgestelde koers op de 6 thema’s: – Stedelijk woningbouwprogramma; – Aanpak leegstand; – Grondbeleid; – Studentenhuisvesting; – Regionale programmering; – Hotelmarkt. Tevens wordt de commissie gevraagd n.a.v. het MPG 2015 aanvullingen en suggesties aan het college mee te geven.

De vergadering begint om 19:30 uur en vindt plaats in de raadzaal.

Plaats: 

Breda

Teteringen

Bavel

Ulvenhout

Prinsenbeek

Publicatiedatum: 

16 oktober 2015 22 oktober 2015

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen