Vrouwen Workshop (deel 2)

Bloom Your Feminine 

Op de 2e dag gaan we ons verder verdiepen in de vrouwelijke essentie. We passen altijd de basis oefening toe en daarbij andere oefeningen die voedend en verrijkend zijn. Daarbij bespreken we ook hoe het na de eerste Workshop “Feminine Woman” is verlopen. Het belangrijkste is dat het geïntegreerd dient te gaan worden en geloof me de vruchten ga je echt plukken! 

Ik beoefen het al zo’n 2 jaar de basis oefeningen en het is iedere keer een verdieping, voeding en verrijking. Tevens gebeuren er prachtige dingen in mijn prive leven en werk. Soms dien je even door een paar wolken te gaan met regen, donder en onweer maar de ZON gaat altijd weer schijnen. Dit kan ik uit eigen ervaring mededelen. Het allermooiste vind ik voor mezelf dat als je eenmaal weet en voelt waar jouw krachtcentrum gelegen is, dat dit de basis is om alles hiermee te gaan verbinden. Laat je verrassen…………..

Hierdoor kun je zo gemakkelijk weer terug in je eigen vrouwelijk centrum komen en het allermooiste in je eigen kracht blijven staan. Daarbij kun je makkelijk uit je hoofd komen of geheel zonder gedachten werken-privé! Dit vraagt een tijdje beoefening dus een commitment met jezelf aangaan om jouw vrouwelijke essentie te gaan ontdekken is wel belangrijk. En wie wilt niet zijn emoties stabiel en in balans? Nu, dat is nog zoiets moois wat ik te danken heb aan Art of Feminine Presence methode!

We werken met 7 pijlers
1. Jouw lichaam; hoe het zich beweegt, 
2. Jouw energie; wat voor effect heeft dit op anderen, 3. Jouw stem; wat is werkelijk aan het communiceren, 4. Jouw Mindset; je hebt anders te leren denken, 
5. Schaduwwerk; Wat wil je niet laten zien of delen, angsten doorzien. 
6. Emotioneel werk; in balans met je krachtcentrum, hart, hoofd en emoties en wat vertellen ze jou, 
7. In contact en verbinding met jouw vrouwelijke en mannelijke energie en het verschil
8. Intuïtie en gevoel.

Er zijn in totaal 28 effectieve en praktische lichaamsgerichte oefeningen die al internationaal zijn bewezen, dus na de basis deel 1 en 2 kunnen er nog meerdere dagen of reeks gevolgd worden. Workshop deel 2 kan enkel gevolgd worden als je deel 1 hebt gevolgd. Zodra je de basisoefeningen hebt gevolgd kun je met iedere workshop of training deelnemen.
De groep is max. 8 vrouwen.

Wil je inhoudelijk meer weten over deze workshop, training of weekend, kijk dan even in de kalender van FB van november 2015. 

Als introductie worden er lezingen en/of presentaties gehouden incl. praktische oefeningen zodat men feeling verkrijgt met deze methode. De locaties voor de workshop en training zijn in Breda en indien gewenst is er de mogelijkheid om op locatie te werken door geheel Nederland. Deze workshop en training zijn ook toe te passen binnen organisaties voor vrouwelijke ondernemers, zzp’rs en medewerkers. Een leuke dag voor met een groep vriendinnen en ook privé sessies mogelijk. 

Veel vrouwen wereldwijd volgen meerdere series voor maanden, en soms voor jaren. Anderen doen een aantal wekelijkse series of een paar dagen. Alle opties worden gerespecteerd.

Sandra Willems, Feminine Presence Coach&Trainer 
M. +31619177119 E [email protected]
Website www.sandrawillems.com underconstruction november 2015

Aanvang: 

09:45

Watermolen 3 Breda

Watermolen 3, Breda

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit Breda? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Cookieinstellingen