Vrouwen Workshop (deel 1)

Bloom Your Feminine 

Zou jij de kwaliteit van je vrouwelijke innerlijke natuur meer willen voelen en voeden, terwijl je krachtig in deze wereld aanwezig bent en je bijdrage levert? Heb jij je wel eens afgevraagd, of gevoeld, wat dat betekent voor jouw beleving van je vrouwelijke innerlijke natuur en wat dit betekent voor jouw gezondheid, geluksgevoel en levensvervulling?

Maar om deze energie ook werkelijk te kunnen belichamen en krachtig aanwezig te laten zijn, heeft ze aandacht, bewustzijn, liefde, plezier, zorg en toewijding nodig. Onze vrouwelijke anatomie kanaliseert de energie op een andere wijze dan in een mannenlichaam. Alleen al door onze verschillende hormoonhuishoudingen ontvangen we andere impulsen en geven andere impulsen af. Dit bepaalt onze relatie met alles in de schepping en het vrouwelijke perspectief verschilt daardoor van het mannelijke perspectief. Het is duidelijk dat beiden even belangrijk zijn om een harmonieuze samenleving te creëren, waarin voor ieder levend wezen een volwaardige plek is. Waarin de liefde en overvloed naar al het leven stroomt.
Gelukkig voelen steeds meer vrouwen dat ze hun oorspronkelijke en authentieke vrouwelijke natuur weer terug willen brengen in het leven. En als jij dit leest, ben jij waarschijnlijk zo’n vrouw.

Wat is het `Feminine?’
De vrouwelijke essentie dat in iedere vrouw leeft. Het is een energie, bekrachtiging, en magnetische kwaliteit wat niet te maken heeft met hoe jij er aan de buitenkant uitziet. Wanneer een vrouw haar vrouwelijke essentie belichaamt, hoeft ze zich niet naar buiten als een sterke persoonlijkheid te projecteren om het respect en de aandacht te krijgen. Ze wordt aantrekkelijker, stralender, sensueel, en gegrond van binnenuit! 

Het speelt onder andere een rol bij de vervulling in ons werk, gezondheid en het omgaan met competitie, oordelen van onszelf en andere vrouwen. Ook werken we in onze maatschappij en binnen veel bedrijven vaak vanuit een ‘mannelijke energie’. Het gaat om resultaat, actie, doel- en prestatiegerichtheid. Wat vermoeiend kan zijn voor de vrouw. De vrouwelijke essentie is HART nodig en je zult het verschil direct opmerken en ervaren. Lees de rest via de link van FB. Website www.sandrawillems.com is eind november online Sandra Willems, Bloom Your Presence Be Seen  Be Heard Inspire Change Awaken Your Impact Feminine Authentic Powerful Heart Leadership   

Aanvang: 

10.00u

Watermolen 3 BREDA

Watermolen 3, BREDA

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen