Voorlichtingsavond Schildklier en Zwangerschap

Foto: G. Lanting CC BY-SA 3.0

Schildklierorganisatie Nederland (SON) en Amphia een voorlichtingsavond over schildklierproblemen rondom zwangerschap. Internist-endocrinologen dr. S. (Sjoerd) van Thiel en dr. C. (Charlotte) Krol verzorgen een lezing en houden een inloopspreekuur. Vrijwilligers van Schildklierorganisatie Nederland (SON) zijn aanwezig voor een gesprek en verstrekken informatie(materiaal).

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 5 november 2015 in het Amphia ziekenhuis locatie Breda Molengracht, in zaal 5/6 van 19.00 uur tot 22.00 uur. U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze informatieve avond. Aanmelden is noodzakelijk op www.schildklier.nl/agenda.

Programma

19.00 uur                    Zaalopening en mogelijkheid om de SON-stand te bezoeken
19.30 uur                    Welkomstwoord door SON
19.45 – 20.45 uur       Lezing door Amphia Internist-endocrinologen
20.45 – 21.00 uur       Pauze met koffie en thee en mogelijkheid om de SON-stand te bezoeken
21.00 – 22.00 uur       Inloopspreekuur bij Amphia Internist-endocrinologen

Aanvullende informatie

Goede schildklierhormoon-waarden zijn van belang voor het zwanger worden, voor een optimale zwangerschap en voor de ontwikkeling van het (on)geboren kind. Zowel te veel als te weinig schildklierhormoon kunnen de oorzaak zijn van onregelmatige menstruatie, verminderde vruchtbaarheid en herhaalde miskramen. Daarbij hebben  onvoldoende schildklierwaarden mogelijk effect op de ontwikkeling van het kind.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit Breda? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden