Aanleg twee plateaudrempels aan de Galderseweg

Er komen twee plateaudrempels aan de Galderseweg, één ter hoogte van daklozenopvang De Vliet en één ter hoogte van de Reeptiend. Op vrijdag 27 november om 7:30 uur begint de aannemer met het werk, in opdracht van de gemeente. Het duurt tot uiterlijk donderdag 3 december 18:00 uur, als het weer het toelaat.

Bereikbaarheid

Tijdens het werk is doorgaand verkeer mogelijk en blijven woningen en bedrijven bereikbaar. Op zaterdag 28 november leiden verkeersregelaars het doorgaand verkeer over het fietspad. Het fietspad is tijdelijk verbreed met rijplaten. De Reeptiend blijft bereikbaar via het parkeerterrein van De Blauwe Kamer Koninklijke Visio. Een situatietekening vindt u in de bijlage

Planning

Fresen, asfalteren en markering aanbrengen gebeurt op zaterdag 28 november tussen 3:00 uur en 22:00 uur, mits het droog weer is. Bij flinke regen op die dag schuift het werk door naar zaterdag 5 december tot uiterlijk 10 december.

De gemeente vraagt uw medewerking en begrip

De gemeente en de aannemer zijn er zich van bewust dat het werk overlast geeft en proberen dit tot een minimum te beperken. Zij vragen hiervoor uw begrip.

Informatie

Heeft u vragen over dit bericht of andere vragen aan de gemeente?  Ga naar www.breda.nl/contact.

De Gemeente Breda publiceert informatie op overheid.nl. Wilt u Breda berichten en/of andere gemeentelijke informatie digitaal ontvangen, dan kunt u zich abonneren op de e-mailservice .

Plaats: 

Breda

Ulvenhout

Publicatiedatum: 

17 november 2015 15 december 2015

Bijlagentabel
Bijlage Grootte
Situatietekening_plateaudrempels_Galderseweg… 1.05 MB

Voor het openen van sommige bestanden kan extra software nodig zijn, zie hiervoor de uitlegpagina over downloads.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws in Breda? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden