Raadsvergadering 3 december 2015

Op de agenda van deze vergadering staan acht punten.

Op de verzamelde lijst staan twee hamerstukken, vervolgens worden de leden raadscommissies benoemd en worden twee nieuwe commissie- niet raadsleden beëdigd.

Daarna wordt de raad gevraagd een verklaring van geen bedenkingen te verlenen voor de realisatie van vervangende nieuwbouw met 28 woonunits aan de Jacob Catssingel 14-18 te Breda.

Vervolgens komt het meerjarenprogramma Toezicht en Handhaving Breda 2016-2019, het instellen van een verordening voor  Reclamebelasting in de binnenstad en de vierde en tevens laatste begrotingswijzigingen 2015 aan de orde.

Als laatste punt wordt de verordening rechtspositie raads-en commissieleden Breda 2015 en rechtspositie burgemeester en wethouder behandeld.

De vergadering begint om 19:30 uur in de raadzaal van het Stadhuis en toeschouwers zijn van harte welkom op de publieke tribune. De raad kan ook live gevolgd worden op internet of op een later tijdstip worden teruggezien.

Plaats: 

Breda

Teteringen

Bavel

Ulvenhout

Prinsenbeek

Publicatiedatum: 

30 november 2015 04 december 2015

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws in Breda? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden