Moeders en Dochters Dag

Serviceclub Soroptimist International, Club Breda organiseert een Moeders en Dochters Dag. Met lezingen, een korte film, muziek en exposities.

Waarom een Moeders en Dochters Dag? Die relatie is altijd bijzonder. Soms hecht en gemakkelijk, soms problematisch of onhandig. Maar altijd belangrijk. Geïnspireerd op de TED Talks bieden we een serie MeD Talks (over Moeders en Dochters). Onze sprekers belichten de moeder-dochter relatie vanuit hun beroep of privéleven. Recht uit het hart.

Wil je erbij zijn? Wil je meer weten? Stuur een mail naar: [email protected]

Je hoeft uiteraard niet per se met je moeder of dochter te komen. Het programma is leuk voor iedereen die een moeder is, had of heeft, of een dochter is, of een dochter heeft. Voor iedereen dus.

Info en reserveringen: [email protected]

Soroptimist Club Breda bestaat 65 jaar. De opbrengst van deze middag gaat naar het ‘Back to School’ project van Unicef en Soroptimist Nederland. Dit project geeft kinderen die gevlucht zijn uit Syrië de mogelijkheid om weer naar school te gaan.

Electron Breda

Belcrumweg 19

Breda

Electron Breda, Belcrumweg 19, Breda

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit Breda? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden