Primeur Natte Lunch Concerten bij Restaurant Hemels

Zondagmiddag was de primeur van de Natte Lunch Concerten bij Restaurant Hemels in Breda. Een reeks concerten ter promotie van het gelijknamige boek, ‘Natte Lunch’, geschreven door Maurice Stoevenbeld.

Debuutroman

Het boek vertelt het verhaal van Sem, een succesvolle ondernemer die besluit te gaan schrijven. Eigenlijk net als Maurice zelf, want ook hij is ondernemer in hart en nieren. Zo produceerde hij onder andere de wereldberoemde Wuppie, maar nu maakt hij tijd voor zijn andere passie: schrijven. De roman is de eerste van een trilogie vol mooie vrouwen en snelle auto’s. Maurice vertelt: “Momenteel beleven wij deel 2 van het boek, namelijk wat er allemaal bij komt kijken wanneer het boek daadwerkelijk is uitgebracht”.

Mooie auto’s, lekkere rosé en Jan Vayne

Alles is uit de kast gehaald voor de primeur van het Natte Lunch Concert. Echtgenote van Maurice en ‘partner in crime’ Karin legt uit: “Maurice wilde graag een boek schrijven en omdat daar zoveel tijd in gaat zitten, wilde ik er wel een feestje van maken”. Zo staat er voor de deur van het restaurant een Maserati en een Ferrari en in de tuin zit pianist Jan Vayne achter de vleugel. De langharige pianist, die jarenlang naast de schrijver heeft gewoond, zorgt voor de muzikale noot, terwijl de belangstellenden genieten van een heerlijke lunch met de speciale Natte Lunch rosé.

Natte Lunch Hemels Breda Jan Vayne Natte Lunch Breda

Goede doel

Als je al deze luxe ziet, zou je bijna vergeten dat er per verkocht boek vijftig eurocent naar de Voedselbank gaat. En wanneer je de unieke code uit het boek online invoert, gaat er nog eens vijftig eurocent extra naar hetzelfde doel. De reden? “Omdat een Natte Lunch niet voor iedereen is weggelegd”, aldus PR-verantwoordelijke Babette Bullens. Ook bij de andere boeken van de reeks, zal een deel van de opbrengst naar een goed doel gaan. Zo wordt er voor het tweede deel ‘Gebraaid’, dat zich grotendeels afspeelt in Zuid Afrika, een doel gezocht om de lokale bevolking in de sloppenwijken te steunen. Het derde en laatste deel speelt zich af in Azië.

Het boek is online te koop en bij diverse boekhandels. Kijk voor meer informatie op de website van Natte Lunch.

Dossier: Fotoreportages

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden