Pop-up shop en restaurant Bio Proeflokaal

Het oude postkantoor van Breda omgedoopt tot het Bio Proeflokaal.
Foto: De Smaakspecialist

Vanaf 1 december wordt het oude postkantoor van Breda omgedoopt tot het Bio Proeflokaal. Een pop-up shop en restaurant die voor een periode van zes weken volledig in het teken staan van biologisch eten.

De Smaakspecialist zet met het Bio Proeflokaal biologische en bewuste voeding zes weken lang in de spotlight en creëert een plek waar bezoekers naar hartenlust kunnen proeven, ontdekken, eten en samenzijn.

Ontdekkingstocht in de biologische wereld

De Smaakspecialist van de biologische merken Smaakt, BioToday en RAW Organic Food, heeft als missie verantwoorde voeding voor iedereen toegankelijk te maken. Met het Bio Proeflokaal voert de Smaakspecialist volgens Directeur Pieter Dirven de daad bij het woord. “De Smaakspecialist heeft de ambitie om dagelijks zo veel mogelijk mensen te inspireren om verantwoord te eten. We doen dit al met onze merken en via co-creatie platform Organic Kitchen. Met het Bio Proeflokaal gaan we nog een stapje verder. We openen letterlijk de deuren naar de wereld van biologisch eten om bezoekers hiermee kennis te laten maken. In Breda komt alles wat we doen en waar we voor staan samen in de vorm van een pop-up shop en restaurant. In de stad liggen onze roots. In het Bio Proeflokaal delen we onze passie, vertellen we het verhaal achter de producten en inspireren we met biologische gerechten.”

Shop, restaurant én events

Zes weken lang is het Bio Proeflokaal de place-to-be voor iedereen die van eten houdt. In de shop staat het product centraal. In de winkel is het volledige assortiment van de biologische merken Smaakt, BioToday en RAW Organic Food te vinden. In het restaurant tovert RAVANELLO de producten uit de winkel, aangevuld met biologische versproducten uit de regio, om tot verrassende gerechten.

Bio Proeflokaal

Daarnaast biedt de locatie diverse mogelijkheden. Bedrijven en groepen kunnen tijdens een borrel, diner, presentatie of workshop de biologische keuken komen ontdekken. Pieter: “Het Bio Proeflokaal is een plek om te proeven, ontdekken, kopen, eten en samenzijn! Of je nu op zoek bent naar een uniek kerstcadeautje, wilt genieten van een lekkere gezonde lunch of met je organisatie de eindejaarsborrel op een unieke plek wilt organiseren. Ook zullen we zelf een aantal bijzondere events organiseren, Bijvoorbeeld KidsProef lessen, blogger events, business activiteiten en Organic Kitchen-avonden. Ik nodig iedereen uit om zich te laten inspireren in het Bio Proeflokaal!”

Kijk voor meer informatie en reserveren op www.bioproeflokaal.nl.

Reacties