Een nieuwe Beleef je Bruiloft komt er weer aan

Foto: Lopke Fotografie

De bruiloft is toch een hele belangrijke dag in jouw leven en dat moet natuurlijk goed verlopen. Maar hoe zorg je ervoor dat het loopt zoals je wilt? En waar vind je lekkere bruidstaarten of mooie bruidsboeketten? Op deze en andere vragen kan je terecht bij Beleef je Bruiloft. Een initiatief van Jullie Ceremonie (trouwambtenaar Mascha van Kakerken) en Theater De Avenue (Suzanne Marcelis, Salesmanager Weddings & Events).

Beleef je Bruiloft laat je kennismaken met verschillende aspecten van het plannen een bruiloft. De leveranciers die aanwezig zijn hebben hun sporen verdiend in deze branche en weten waar ze over praten. Niet alleen hebben zij de expertise in hun vakgebied, zij denken mee met het bruidspaar om alles vlekkeloos te laten verlopen. Zo is bijvoorbeeld Tante Plomm, leverancier van bruidstaarten. Zij zijn aanwezig voor al uw vragen en u mag ook voorproeven. Om een idee te krijgen wat zij kunnen. Op deze dag gaat veel aandacht uit naar het bruidsjurk, maar heeft men ook gedacht aan de bruidegom? Michael & Giso zorgen voor een perfecte trouwpak voor de bruidegom net zo mooi in de spotlight staat.

Trouwbeleving

Tijdens Beleef je Bruiloft is meer te doen dan alleen taarten proeven. Zo kun je vragen stellen aan een echte trouwambtenaar en getuige zijn van een real-life trouwceremonie. Ook is een bruidsfotograaf aanwezig voor vragen, tips en nog veel meer. U kan ook  plaatsnemen in een fotohokje en een leuke foto hiervan ontvangen. Laat uw make-up doen door een goede visagist. 

Beleef je Bruiloft wordt op zondag 5 februari in Theater De Avenue  in de Waterstraat gehouden. Zaal open vanaf 13:00 uur; de beleving begint om 14:30 uur.

  • Kijk voor laatste nieuwtjes op de facebook pagina van Beleef je Bruiloft.

Reacties