Openingsweekend Seafoodbar De Trapkes

Foto: redactie

Na de maandenlange verbouwing zal Seafoodbar De Trapkes dit weekend voor het eerst haar deuren openen. Het restaurant biedt al het moois wat de zee heeft te bieden, dagelijks vers geleverd door Smidt Zeevis Rotterdam.

Het pand is compleet verbouwd en biedt ruimte voor circa 100 couverts. Stappen & Shoppen werd uitgenodigd om alvast een kijkje te nemen en mag jullie trakteren op een bijzondere actie met 25% korting als je via hun website reserveert en de Facebookpagina van Seafoodbar De Trapkes liket.

Het pand van Seafoodbar de Trapkes is gevestigd in het karakteristieke (scheve) pand aan de haven in het centrum van Breda. Op onderstaande foto is het pand te zien met de oude haven. Nu stroomt hier uiteraard de waterval in de nieuwe haven onder de brug naar de Brugstraten.

Bij binnenkomst loop je direct langs de grote vitrine met verse vis. Deze wordt dagelijks vers geleverd door Smidt Zeevis uit Rotterdam. Alles wat niet op gaat wordt de volgende dag weer meegenomen en vervangen door verse vis die maximaal 2 dagen geleden is gevangen.

Het restaurant heeft een sfeervolle en moderne uitstraling, waarin veel gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals staal, hout en mooie tegels. Een bijzondere eye-catcher is de glasplaat in de vloer, waardoor je zicht hebt op en stuk van de oude stadsmuur. Door de speelse indeling van de zaak zijn er verschillende zithoeken gecreëerd, allen met een eigen sfeer. Zo is er ook een groot binnenterras met uitzicht op het water gecreëerd. In de zomer zal het terras nog verder tot buiten worden uitgebreid.

Achterin de zaak is een gezellig bar, waar je ook terecht kunt voor alleen een drankje. Vanuit hier kun je ook doorlopen naar achteren en de eerste verdieping. Ook hier vind je een enorme eye-catcher in de vorm van een muurschildering. In de weekeinden zal er ook een DJ komen op de eerste verdieping komen te staan en kunnen gasten tot 2:00 uur blijven borrelen. De muziek zal echter niet de overtoon gaan voeren.

Seafoodbar De Trapkes wil dit weekend alle puntjes op de “i” zetten en zal al haar gasten daarom om feedback vragen. Bekijk hier het profiel van De Trapkes met de volledig menukaart via de link hieronder en plaats snel je reservering, want vol = vol!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen