Hotel Nassau viert 1-jarig bestaan met officiële opening

Ongeveer anderhalf jaar geleden bereikte ontwikkelaar Van de Ven en Odyssey Hotel Group nog het hoogste punt van Hotel Nassau Breda, het exclusieve hotel in hartje Breda. Op 2 mei vierde het hotel het eenjarig bestaan met de officiële opening. Onze fotograaf Kin Cheong Lau was er bij en geeft jullie en geeft jullie een kijkje in het hotel.

Hotel Nassau Breda is het meest exclusieve hotel in de regio. Het bestaat uit drie unieke hofhuizen en de Kapel aan de Nieuwstraat met honderden jaren geschiedenis die begin 20e eeuw zijn samengevoegd door de Franciscanessen zusters. De rijke geschiedenis van de panden maakt de locatie uniek maar gaven de bouwers ook de nodige uitdagingen. Er werd bij de bouw veel aandacht besteed aan het behouden en restaureren van de authentieke elementen, maar daarnaast werd het gebouw ook aangepast aan de luxe van deze tijd.

Historie, luxe en internationale hotellerie in een

Hotel Nassau Breda maakt deel uit van de Autograph Collection bij Marriot. Dat is een bijzondere categorie binnen de hotels. Een wereldwijde keten van unieke hotels met karakter (‘Exactly like nothing else’). Dit hotel is de enige locatie in Breda waar historie, luxe en internationale hotellerie samenkomen. In Hotel Nassau Breda is het ook mogelijk om een feest te geven, vergaderruimtes af te huren of een conferentie te organiseren.

Hotel Nassau Breda is te vinden aan de Nieuwstraat in Breda. Kijk voor meer informatie en contactgegevens op de website van Hotel Nassau Breda.
Hotel Nassau

Hotel Nassau

Hotel Nassau

  • Bekijk meer foto’s van Kin Cheong Lau via de Fotoserie bovenaan dit artikel.
Dossier: Fotoreportages

Reacties

Cookieinstellingen