Eten op Rolletjes in Breda

Eten op Rolletjes
Eten op Rolletjes
Foto: www.etenoprolletjes.nl

Eten op Rolletjes keert van 22 t/m 24 september terug in Breda. Het intieme foodfestival tovert het Kasteelplein om tot openluchtrestaurant voor jong, oud en alles daartussenin. De ingrediënten van het gratis festival: keukens op wielen met het lekkerste eten, live muziek en kidsvermaak.

Eten op Rolletjes

Voor Eten op Rolletjes selecteren organisatoren Frans en Bob Nagel alleen intieme plekken met veel historie en sfeer. En daar hoort het Kasteelplein vanzelfsprekend bij. Op elke locatie staan 30 food trucks die de smaakpapillen trakteren op de meest uiteenlopende gerechten: van fish taco’s tot curries, roti en oesters. Bezoekers genieten niet alleen van lekker eten, maar ook van muziek van lokale bands en DJ’s. Natuurlijk denkt Eten op Rolletjes ook aan de kleinste bezoekers. Kinderen vermaken zich onder andere in de schminkhoek of de knutselbus.

De succesformule van Eten op Rolletjes? Het intieme foodfestival brengt mensen en smaken samen. Bob Nagel: “Iedereen voelt zich thuis op Eten op Rolletjes. Van jong tot oud en alles daartussenin. Zodra je het festival binnenstapt, bevind je je in een nieuwe wereld vol lekker eten en muziek. Je kunt samen met familie neerploffen op een picknickkleed, vrienden maken aan de lange houten tafels, verrassende, nieuwe smaken ontdekken of de heupen losgooien op live muziek.”
Bij Eten op Rolletjes ontdek je nieuwe smaken bij één van de mooiste keukens op rolletjes. En drink je de lekkerste wijntjes en speciaal biertjes bij een van de barren! Ook zijn er cocktails en gin tonics. Er is aanbod voor iedere fijnproever!

Meer informatie

Meer informatie vind je op www.etenoprolletjes.nl. De openingstijden tijdens het foodtruck festival zijn als volgt:

Vrijdag: 16:00 tot 23:00 uur
Zaterdag: 13:00 tot 23:00 uur
Zondag: 13:00 tot 23:00 uur

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen