Colins aan de Ginnekenweg geopend

Foto: Stappen & Shoppen

Waar voorheen Singaradja gevestigd was aan de Ginnekenweg, is afgelopen week het nieuwe concept geopend: Colins. De afgelopen maanden is hard gewerkt om het pand klaar te stomen.

Het donkere interieur van Singaradja heeft plaatsgemaakt voor een hip en eigentijds design. Vanaf 11.00 uur is de foodbar- en grillrestaurant open voor lunch, borrel en diner!

Colins is een hip totaal concept waar je ongedwongen kunt lunchen, borrelen, dineren, vergaderen, dansen, muziek kunt luisteren, kletsen, de beste koffie drinken, en waar je o.a. een geweldige bio grill-kip, ribs, burger of vis bereidt op open vuur kunt eten, afhalen of laten bezorgen. Maar het belangrijkste is dat alles wat Colins doet, zij net wat beter ambiƫren te doen. Colins mikt op een doelgroep vanaf 25 jaar, maar uiteraard is iedereen van harte welkom!

Vorige week werd een proefdiner gehouden om alle puntjes vervolgens op de i te kunnen zetten voor de officiƫle opening vandaag. Reserveren kan op dit moment via de Facebookpagina of via Iens. Colins is bovendien nog op zoek naar bar-, keuken- en bedienend personeel. Zowel part- als fulltime (zie Stappen & Shoppen).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen