Taco Bell Breda feestelijk geopend

Foto: Taco Bell

Taco Bell opende donderdagochtend op het station van Breda haar derde vestiging in Nederland. Om 11:00 ging de vestiging open.

In de nieuwe vestiging aan de centrumzijde van het treinstation Breda stond vandaag vanaf 7:00 uur een rij fans te wachten om als een van de eersten de bekende Mexicaanse taco’s, burrito’s en nacho’s te proeven. Taco Bell verraste de eerste 100 fans bij de feestelijke opening met een goodiebag. Dagelijks is de horecazaak open van 11.00 uur tot 21:00. Binnen zijn ongeveer 50 zitplaatsen en in de zomer zal een terras geopend worden.

“Het enthousiasme onder de fans vandaag, tijdens de opening van de derde Taco Bell vestiging in Breda, geeft ons een energie boost. Het motiveert ons om nog meer fans Más Taste, Más Value en Más Heart te brengen. De opening sluit dan ook naadloos aan op onze groeiambities in Nederland. Daarnaast past de stationslocatie perfect bij ons concept. Zo kunnen we mensen on-the- go laten genieten crunchy taco’s, burrito’s of nacho’s, maar bieden onze gasten ook de mogelijkheid in ons restaurant te ontsnappen aan de drukte en te genieten van hun maaltijd met een Mexicaanse twist”, zegt Andrew
Stewart, franchisenemer voor Taco Bell in Nederland.  Eerder dit jaar opende Taco Bell vestigingen in Tilburg en Eindhoven. De Amerikaanse keten opent de komende vier jaar twintig vestigingen in Nederland.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen