Eerste avonden voor de Smakelijk Breda Restaurantweek 2018 volgeboekt

Foto: Dex Bos

Smakelijk Breda organiseert vrijdag 2 t/m zondag 11 maart de tweede editie van de Smakelijk Breda Restaurantweek. Tijdens de restaurantweek serveren restaurants een 4-gangenmenu voor 35 euro. Het doel van de Smakelijk Breda Restaurantweek is om iedereen kennis te laten maken met een culinaire avond uit bij de beste restaurants van Breda. 

De Smakelijk Breda Restaurantweek is uniek door de samenwerking met de culinairste restaurants van Breda en het serveren van een 4-gangenmenu. “Een culinaire avond uit begint tegenwoordig met minimaal 4-gangen”, vertelt Dex Bos van Smakelijk Breda. “Die ervaring willen we de gasten meegeven”. Voor het meerendeel van de restaurants in dit de enige restaurantweek waar ze aan deelnemen. “Dat maakt onze restaurantweek zeer exclusief”.

De eerste editie van de Smakelijk Breda Restaurantweek was in 2017 een groot succes. Ook de tweede editie van het evenement loopt goed. Zo goed zelfs, dat de eerste avonden van Smakelijk Breda nu al volgeboekt zijn.

De Stadstuin, Wijnbar Pinot en Zuyd zijn dit jaar toegevoegd aan de line-up van restaurants. De 14 deelnemers aan de Smakelijk Breda Restaurantweek zijn: Binnen Breda, Chocolat, De Stadstuin, Hemels, Liefdegesticht, MeinesZ, Mirabelle, Ruitersbosch, Salon de Provence, ’t Jagthuijs, Van Ouds, Wijnbar Pinot, Wolfslaar en Zuyd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen