Opening 26 april: Bar Bistro Biarritz

Foto: Peer & Jacobs

Eind januari schreven we dat er een nieuwe bistro komt op de plek waar voorheen ’t Begijntje zat. We mochten even binnen kijken hoe het gaat met de verbouwing naar een bar bistro. Er is de afgelopen weken veel veranderd aan de Veemarktstraat 67 en nu kan er begonnen worden om de droom van Kristie en Caspar werkelijkheid te laten worden.

Tekeningen

Kristie deelt trots de tekeningen van de ontwerpers Peer & Jacobs. Zo krijgen we een goed beeld van hoe het er straks uit komt te zien. Bij binnenkomst zijn er twee marmer-look statafels, waar je uitkijkt op de Veemarktstraat. Hier achter staan een aantal tafels met beton-look blad, waar je op een bank of stoel kunt gaan zitten. Aan de muur komt in grote neon letters de naam van de bar te staan en ze hebben gekozen voor een schitterende hout-look visgraat vloer.

Biarritz
Bovenaanzicht van de entree en voorkant van de bar bistro

De bar zal voorzien zijn van een marmer-look, zoals hieronder te zien is. Tegenover de bar komen ongeveer een zestal zitjes, waar je je straks kunt wanen in Franse sferen of kunt genieten van een ambachtelijk kopje koffie van Smit & Dorlas.

Bovenaanzicht van de bar en een aantal zitjes

Kaart

Chef-kok Claudia heeft gezorgd voor een gevarieerde kaart, bestaande uit traditionele gerechten met lokale ingrediënten. Vijf voorgerechten, waaronder een salade Niçoise of escargots. Een vijftal hoofdgerechten, onder andere een gegrilde entrecote met huisgemaakte kruidenboter of longhaas met rode wijnsaus en een plak blauwader kaas.
En tot slot kan je kiezen uit vier zoete nagerechten, zoals een tarte tartin van peer of verwen jezelf met een kaasselectie van Fromagerie Guillaume.

Doorkijk, gezien vanaf de voorkant. Links de bar en daarachter keuken.


Je waant je straks in een echte traditionele Franse bistro, waar je van moderne, vers bereide gerechten, met zorg gekozen wijnen, klassieke cocktails en nog veel meer kunt gaan genieten.

Ze zijn nog op zoek naar bedienend personeel om hun team compleet te maken. Bij interesse kan je mailen naar [email protected] of bellen met Kristie: 06-22 12 13 60.

Kom vanaf 26 april genieten van het Franse leven in Bar Bistro Biarritz: à bientôt!

Check ook de Facebook pagina.

 

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden