Hop mee met de grootste overdekt bier- en foodtruck festival

Foto: Kin Cheong Lau

Eerder dit jaar maakte Breda kennis met de grootste speciaalbier en foodtruckfestival genaamd Hop On Hop Off. Meer dan 300 bieren kon men uitproberen en met een uitgebreide keur aan foodtrucks was het zeer aangenaam vertoeven.

Mocht je het gemist hebben? Geen probleem (kijk hier voor een terugblik), want in 2019 staat weer een Hop On Hop Off festival gepland.

Na een zeer succesvolle start dit jaar stond de organisatie al snel klaar om de volgende editie te plannen. En ook dan zet de Kunstijsbaan haar deuren open om iedereen te verwelkomen. Binnen staan 60 unieke brouwerijen klaar uit zowel binnen- als buitenland. Samen nemen zij meer dan 400 verschillende speciaal bieren mee om te proberen. Ook wordt een speciaal festivalbiertje gelanceerd: Hop On Saison!

Foodtrucks

Bij zoveel lekkere biertjes hoort natuurlijk goed en lekker eten. Met 25 verschillende foodtrucks moet dat geen probleem zijn. Met livemuziek, theater, masterclasses, foodpairing, en entertainment brengt het Hop On Hop Off Festival een mix van eten, drinken en gezelligheid naar de ruim 16.000m2 van de Kunstijsbaan. Ook voor de jongere bezoekers zijn genoeg activiteiten waarmee zij kunnen vermaken, zoals schminken, knutselen en een springkussen. De organisatie raadt iedereen aan om op de fiets te komen. Er is een speciale 076-Fietst fietsenstalling aanwezig om de stalen ros te parkeren. Naast de normale dienstregeling rijdt ook extra pendelbus van en naar Breda station. En voor de BOB heeft de organisatie spciale HOP&Bob barren voor een glaasje fris of alcoholvrij biertje.

Entree is gratis! Je moet alleen een speciaal proefglas aanschaffen waar je je bier in kunt doen. Een instapkaart kost 15 euro en bestaat uit het proefglas, 3 strippen (3 muntjes t.w.v. €2,50 per muntje) en het festival programmaboekje. Instapkaart en extra strippen kun je vooraf kopen, maar ook tijdens het festival zelf.

Openingstijden Hop On Hop Off Festival 2019 :
Vrijdag 5 april: 16.00 – 23.00 uur.
Zaterdag 6 april: 13.00 – 23.00 uur.
Zondag 7 april: 13.00 – 21.00 uur.

Ga voor meer informatie naar:
www.hoponhopofffestival.com | www.facebook.com/HopOnHopOffFestival/ | www.instagram.com/hoponhopoff_festival/

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden