Chocoladedroom bij Lin’s Lounge & Chocolat Bar…

Het schrijven van deze foodblog voelt al als het uitpakken van de heerlijkste bonbon. Als je eerste hap nemen van het lekkerste taartje. Als een slok van de beste en eerlijke koffie, Als…? Nee, niet alsof, het ís geen droom is, het is ECHT! Knijp me even in mijn arm, want wat ik om me heen zie en wat ik voorgeschoteld krijg doet me echt met mijn ogen knipperen.

In plaats van de stijlvolle bank waarop ik zojuist heb plaatsgenomen, zou ik zomaar mijn billetjes kunnen hebben neergevlijd op een roze wolk. De grote etalage gevuld met zoveel verschillende Leonidas bonbons, ze zouden kunnen fonkelen als sterren aan de zevende hemel.

Welke is het lekkerste, die witte, nee die pure met dat nootje bovenop, of die  of die…. De entree van Lin’s Lounge & Chocolatbar schittert als een mooie, lieftallige “snoepwinkel” voor volwassenen, nou ja, wellicht vooral voor de dames. Sfeervol in deze tijd van het jaar, worden er door middel van quotes en rode kleuren toespelingen gemaakt richting de liefde en Valentijnsdag. En tja, wat is Valentijnsdag nou zonder chocolade. Want ook de liefde van een vrouw gaat wel eens door de maag, en is zelfs misschien een beetje te koop… met chocolade dan.

Linda van Aalen de uitbaatster van Lin’s Lounge & Chocolatbar koesterde jarenlang dezelfde droom. Een eigen winkeltje, annex koffiebar met heerlijke taartjes en chocolaatjes. Maar dan ook weer geen gewone koffiebar.

Heerlijke en eerlijke koffie…

Linda vertelt; ”Lin’s Lounge & Chocolatbar is deels een soft franchiseformule met Koninklijke Leonidas, een “shop in shop” idee maar verder is het concept eromheen helemaal zelf ontwikkeld.” Linda wilde haar droom, die ze al vanaf haar jonge jeugd koesterde, waarmaken. Lekkere taartjes, cakejes, en chocolaatjes, kiezen wat je wilt! Bij loungen hoort natuurlijk ook een lekker wijntje drinken, en ook dát kan bij Lin’s Lounge & Chocolatbar, of een heerlijk likeurtje bij de koffie. Kortom bij Lins Lounge & Chocolatbar kun je voor jezelf een heerlijk genietmomentje creëren.

Trouwens even over de Bacchi-koffie; dit is een heerlijke en eerlijke koffie, die zijn oorsprong vindt in de Max Havelaar plantages. Bacchi bekommert zich om de koffieboeren en hun families, expliciet de kinderen van deze koffieboeren.

Lin’s proeverij, een kleurrijk pallet…

We worden vandaag verwend met “Lin’s Proeverij.” Terwijl onze Cappuccino van Bacchi staat te dampen en te geuren, legt Linda ons vriendelijk en vlot uit wat Lin’s Proeverij in ons geval inhoudt: “Een stukje Cheesecake, citroen meringuetaart en een brownie-Cheesecake. Dan een whitie en een brownie. Vervolgens het kleurrijke TV gebak, dat is een grotere soort Petit Four, maar dan met chocolade crème (oelala). De originele Petit fourts, een frozen yoghurt macaron en een aardbeien macaron. Dan de bonbons; “limoncello en een kersenlikeur-bonbon, de beroemde Manon Blanc Bonbon, een Marron bonbon, de aardbei marsepeinbonbon, de truffel met dubbel melk, en last but not least, de kokos met praline krokantje.

Hoho, dit is het eerste gedeelte van Lin’s proeverij! Want hierna komt een volgende gang. In het voorjaar en de zomer betreft dat het La Toscana ijs van de Italiaanse familie Ferrari, die haar ijs met verse boerenmelk bereidt. Tijdens deze koude en gure wintertijd betreft de tweede gang er één van zelfgebakken wafels. Warme appelkaneelwafels en naturelwafels. Geserveerd met Nutella en slagroom.

Ik kan melden. De tafel ziet er uit als één groot feest en de smaken zijn dat eveneens.

Onbedwingbare behoefte aan chocolade…

Dusss…. Zit je in een winterdepressie, heb je liefdesverdriet, of heb je gewoon zin om met je vriendinnen een onbedwingbare behoefte aan chocolade te stillen? Loop dan alsjeblieft regelrecht Lin’s Lounge & Chocolatbar binnen. De kwaliteit, eerlijke producten, geweldig interieur en ambiance zal je de middag van je leven bezorgen. Je zult heerlijk voldaan buitenstappen. Gebak van Bredaas beste patisserie Teurlings, heerlijk geurende en zelf gebakken wafels, bonbons van Leonidas en eerlijke en heerlijke koffie en thee. Wat wil een mens nog meer…

Psst heren, Valentijnsdag is op 14 februari, niet vergeten…

Oh en heren…… loopt u ook maar zonder schroom binnen bij Lin’s, want ook voor een fantastisch presentje voor Valentijnsdag moet u bij Lin’s Lounge & Chocolatbar zijn.

Lin’s Lounge & Chocolatbar is geopend:

  • Di-Woe-Vrij-Zat : 09.30 u t/m 18.00 u.
  • Do                     : 09.30 u t/m 19.30 u.
  • Zon                    : 11.00 u. t/m 18.0 u.
  • Maandag           : Gesloten

Meer foodblogs

[Bleue Bar Bistro] [De Veestallen] [Jan en Alleman] [Centwitch] [De Uitdaging] [Beers & Barrels] [Moeke Ginneken] [De Saeck] [Gaudim] [Puick] [Visrestaurant Blini] [Eethuys 1535]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden